22 Φεβρουαρίου 2011

Συσπείρωση με γενική είσοδο 10 ευρώ!

Γενική είσοδο 10 ευρώ σκέφτονται να βάλουν στο ματς με τον Ατρόμητο οι ιθύνοντες της "πράσινης" ΠΑΕ σε μια κίνηση να φέρουν δίπλα στην ομάδα τον κόσμο που "διψάει" να ενισχύσει τους "ηθικούς νικητές" του Καραϊσκάκη.

Τα όσα έγιναν  στο "Καραϊσκάκη" έφεραν την γενική στήριξη των οπαδών προς τους παίκτες και η διοίκηση από την πρώτη στιγμή βλέποντας αυτό ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην ομάδα από το ματς με τον Ατρόμητο.


Για τον λόγο αυτό σκέφτονται -παρόλο που μοιάζει δύσκολο- να βάλουν 10 ευρω το εισιτήριο στην αναμέτρηση του Σαββάτου.


Μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας ζήτησε συσπείρωση των οπαδών και έκανε έκκληση συμπαράστασης στους φίλους να δώσουν δυναμικό παρών στο ματς του Σαββάτου για την 24η αγωνιστική με τον Ατρόμητο.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παικτών που είναι οι ηθικοί νικητές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να προβούν στην παρακάτω κίνηση.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες σκέφτονται να βάλουν γενική είσοδο στην τιμή των 10 ευρώ σε μια κίνηση προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία σε όσους θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών στο Μαρούσι και τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στην διαδικασία αυτή ωστόσο υπάρχει το διαδικαστικό εμπόδιο των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκτυπωθεί και σφραγιστεί στην αρμόδια εφορεία και αναζητείται μια "φόρμουλα" για να αλλάξουν τα δεδομένα για να μπορέσουν οι φίλοι των "πράσινων" να στηρίξουν την ομάδα και να διαμαρτυρηθούν παράλληλα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου