22 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»
Την άποψή του για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των "16" του Europa League, εξέφρασε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την υπέρβαση πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να ρισκάρουν οι Θεσσαλονικείς, καθώς δεν έχουν τίποτα να χάσουν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport»,

Για τον αγώνα της ΤούμπαςΣτο πρώτο 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και αν βάζαμε κάποιο γκολ ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά»

Για τον επαναληπτικό στη ΜόσχαΜε ένα γκολ, όλα μπορούν να αλλάξουν. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ρισκάρει η ομάδα, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε στα ίσια, γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι ανάλογο, όπως στο Ζάγκρεμπ. Αυτό που μετράει είναι να ρισκάρουμε, χωρίς όμως να κινδυνεύσουμε πίσω»

Η πρόβλεψή του για το σκορΔεν έχω κάποια πρόβλεψη για σκορ. Καλό θα είναι να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε κάποιο γκολ»

Για τα δυνατά χαρτιά της ΤΣΣΚΑΑπό το κέντρο και μπροστά οι παίκτες τους έχουν μία ποιότητα παραπάνω»

Για το κρύο της ΜόσχαςΚαι τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για τη θερμοκρασία, αυτό που προέχει είναι να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσειςΠλέον βλέπουμε τι έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Έχουμε την Ευρώπη, τα πλέι οφ, αλλά και το Κύπελλο, όπου εννοείται ότι η ομάδα πηγαίνει για την κατάκτηση του τροπαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου