22 Φεβρουαρίου 2011

Χάβος: "Σπουδαίοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ"!


Ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον αποκλεισμό από το Europa League, υπογραμμίζοντας ότι αυτή ήταν η καλύτερη φετινη εμφάνιση της ομάδας του.


Επιπλέον, ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" έθεσε ως επόμενο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και της 1ης θέσης στα πλέι οφς, ενώ επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι οι Μοσχοβίτες είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

Για την προσπάθεια της ομάδας του: "Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του υπερβολικού κρύου και του σκληρού γηπέδου. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε."

Για το αν ο ΠΑΟΚ άξιζε κι άλλο γκολ, με βάση τις ευκαιρίες που είχε στη ρεβάνς: "Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε και στα δύο παιχνίδια, όλοι ξέρετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασικές φάσεις και στις δύο αναμετρήσεις και άξιζε περισσότερα γκολ."

Για το αν περίμενε τέτοια εμφάνιση από την ομάδα του στη ρεβάνς:"Ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και πίστευα στην πρόκριση. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς να κάνουμε ίδια εμφάνιση, γιατί ο αριθμός των αγώνων είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει γρήγορα το σοκ αυτού του άδοξου αποκλεισμού: "Είναι τόσο σπουδαίοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε άμεσα το σοκ αυτού του αποκλεισμού. Πρέπει να δούμε μπροστά. Θέλουμε τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, και μετά τα πλέι οφ δηλαδή, και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πιστεύω ότι όσο στενοχωρημένοι κι αν είμαστε, θα συγκεντρωθούμε όλοι σε αυτούς τους στόχους".

Για το αν ξεχώρισε κάποιον από τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Όλο το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλό. Όποια ομάδα περνούσε σήμερα, πίστευα από πριν ότι είναι αυτή που θα φτάσει στον τελικό".

Για τις καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι ο ίδιος στάθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς κάλυμμα στο κεφάλι του (η ερώτηση έγινε από Ρώσο δημοσιογράφο): "Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Όσο για μένα, δεν μπορούσα να είμαι στον πάγκο με καπέλο!"

Για το λόγο που δεν ρίσκαρε περισσότερο ο ΠΑΟΚ: "Για λόγους τακτικής δεν ρισκάραμε πάρα πολύ. Γι' αυτό επιλέξαμε να βγάλουμε τον Ίβιτς και όχι κάποιον αμυντικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν: "Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, πιέζαμε, κλέβαμε μπάλες".

Για το πώς πιστεύει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την ομάδα του μετά από αυτή την εμφάνιση: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυτό που είναι να κάνει από εδώ και πέρα θα το κάνει. Ξέρει καλύτερα από εμένα. Εδώ έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε στη Ρωσία να μας στηρίξει...".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου