22 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς τρεις αλλά με Κόκε!

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των 32 του Europa League.

Η ατυχία ωστόσο χτύπησε τρεις παίκτες του Άρη στο τέλος της σημερινής προπόνησης.


Πιο συγκεκριμένα ο Νέρι Καστίγιο και ο Ντειβίντας Τσεζνάουσκις αποχώρησαν τραυματίες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα στο Μάντσεστερ.


Ο Καστίγιο υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα στην Λάρισα ενώ ο Λιθουανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής στο AEL FC ARENA.

Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή για την Κυριακή.

Αμφίβολος όμως εν όψει της αναμέτρησης με την Λάρισα είναι και ο Κριστιάν Πορτίγια – που δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη - που υπέστη διάταση στον δικέφαλο.

Με αυτά τα δεδομένα αύριο το πρωί στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη για τα δύο παιχνίδια της φάσης των 32 του Europa League και πιο συγκεκριμένα οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης και Μενδρινός.

Σε αντίθεση με τους τραυματίες Καστίγιο, Τσεζνάουσκις και Κουλουχέρη στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και πάλι ο Σέρχιο Κόκε που μέχρι χθες τελούσε σε σιωπηρή τιμωρία μετά την αντίδρασή του να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο την περασμένη Τρίτη όταν ενημερώθηκε πως δεν είχε συμπεριληφθεί στην βασική ενδεκάδα από τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου