16 Φεβρουαρίου 2011

Πονάει ο Πουλίδο!


Το πρόβλημα με τον Ρούμπεν Πουλίδο παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 

Οι Αρκάδες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και κάθε παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από «τελικός», έτσι το μόνο που δεν θα ήθελαν αυτή την στιγμή είναι η απουσία του 32χρονου αμυντικού. 


Ο Πουλίδο είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον Έλληνα τεχνικό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη και η συμμετοχή του αυτή την στιγμή κρίνεται αμφίβολη. 

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και με δεδομένο πως ο Ορόθκο είναι τιμωρημένος, τότε στο κέντρο της άμυνας θα μετατοπιστεί ο Φυτανίδης και στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Αργυρόπουλος. 


Παράλληλα ο 42χρονος προπονητής φαίνεται πως ετοιμάζει για την μάχη με την Κέρκυρα τον Κώστα Φορτούνη. Δεν αποκλείεται ο νεαρός άσος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα προκειμένου να δώσει επιθετικές λύσεις, κυρίως στην δημιουργία των φάσεων. 


Η προπόνηση της Τετάρτης δεν είχε άλλο πρόβλημα πέραν του Πουλίδο. Μάλιστα οι Πιπίνης, Ματούσιακ και Κρις έκαναν ειδικό έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να βρεθούν σύντομα σε καλή φυσική κατάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου