22 Φεβρουαρίου 2011

"Να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ"!

Ο Επστάιν πήρε από το χέρι την Κέρκυρα στα τελευταία παιχνίδια και την οδήγησε σε δύο σερί νίκες, ωστόσο φαίνεται πως τα μυαλά του δεν παίρνουν αέρα. 

Στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως μόνος στόχος για την ομάδα του είναι η σωτηρία.


Ο Ντένις Επστάιν πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχε 10 παιχνίδια χωρίς γκολ. Σ' εκείνο τον αγώνα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, τον οποίο μάλιστα συνέχισε να... πορεύεται και στον εκτός έδρας αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Αποτέλεσμα του φορμαρίσματος του Γερμανού, οι δύο νίκες για την ομάδα του "νησιού των Φαιάκων", η οποία πλέον βρίσκεται στην 8η θέση με 30 βαθμούς και μπορεί να ατενίζει με πολλή περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της στη Σουπερλίγκ.

Ο Επστάιν μίλησε στην "Εξέδρα" και εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρήσει τις "άγριες διαθέσεις" του. "Ήταν μεγάλη η περίοδος χωρίς γκολ. Το έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να σκοράρω, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Κόντρα σε Πανσερραϊκό και Τρίπολη λυτρώθηκα. Πλέον στόχος μου είναι να διατηρήσω αυτό το τέμπο. Είμαι διπλά χαρούμενος αφού η επιστροφή μου στα γκολ συνδυάστηκε με νίκες της Κέρκυρας".

Όσον αφορά την άποψη του για τη συνέχεια και τους στόχους της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, ήταν σαφέστατος. "Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η γρήγορη σωτηρία. Ακούμε κάποιους να μιλούν για πεντάδα και κλείνουμε τα αυτιά μας. Δεν κοιτάμε ούτε πιο πάνω ούτε πιο χαμηλά, παρά μόνο τους εαυτούς μας. Υπάρχουν ακόμα εφτά παιχνίδια και πολλά θα αλλάξουν μέχρι τότε".

Τέλος, ο επιθετικός της Κέρκυρας αναφέρθηκε και στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλο, επισημαίνοντας πως για την ομάδα του "είναι εφικτή η τρίτη σερί νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου