16 Φεβρουαρίου 2011

Μοίρασε χαρά και δώρα η ΑΕΚ!


Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα της ΑΕΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη. 

Οι «κιτρινόμαυροι» μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Νάτσο Σκόκο ήταν εκείνοι που γνώρισαν τη μεγαλύτερη αποθέωση από τα μικρά παιδιά. 


«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν», δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας είπε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη. Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη». 

Η Μαριάνα Βαρδινογιάννη τόνισε με τη σειρά της: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου