16 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα με Μπλάζεκ!


Πρόβλημα με τον Γιαν Μπλάζεκ προέκυψε στη Λάρισα, καθώς δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση των «βυσσινί» λόγω κάκωσης στο γόνατό του και τις επόμενες μέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος.



Πολλά είναι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στα Πηγάδια. 

Συγκεκριμένα, οι Ντανιέλ Κουζέν, Παναγιώτης Κατσιαρός και Νίκος Νταμπίζας είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, με τον τελευταίο να ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα συντήρησης.

Επίσης, ο Φαμπιάν Κανόμπιο δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τους ακρίτες, αφού είναι τραυματίας, ενώ οι Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Μελίσσης και Ιμπραήμ Ταλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Σε όλα αυτά προστέθηκε και ο Γιαν Μπλάζεκ. Ο Τσέχος επιθετικός υπέστη κάκωση στο γόνατό του, όπου έχει μαζέψει υγρό και γι’ αυτό δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Έτσι, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για μια ή δυο μέρες, ώστε να ξεκαθαριστεί για το αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο, υπήρχε κι ένα ευχάριστο νέο για τον τεχνικό των «βυσσινί» και αυτό ήρθε από τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος έδωσε το παρών και γυμνάστηκε κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου