22 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Νικητιάδη με Μαρινάκη, Γόντικα

Διαδοχικά τους προέδρους του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη (στις 11:00) και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα (στις 13:00) θα δεχτεί την Τετάρτη στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, έπειτα από πρωτοβουλία που έλαβε ο ίδιος μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου.

Δέσμευση Πιλάβιου για αυστηροποίηση των ποινών.

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο είχε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, με θέμα τη συνεργασία των δυο πλευρών για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. Όπως τονίστηκε από πλευράς πολιτείας, είναι προφανές ότι το θέμα της βίας δεν είναι θέμα μιας Κυριακής αλλά συνολικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρίσκονταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης αλλά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο κ. Γερουλάνος ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που θα βγει σε διαβούλευση το Μάρτιο, ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεσμεύτηκε πως η ΕΠΟ θα προχωρήσει τον Ιούνιο σε περαιτέρω αυστηροποίηση του πειθαρχικού της κώδικα.

Τις προσεχείς ημέρες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη για την αυστηροποίηση των ρητρών βίας στα χορηγικά συμβόλαια του ΟΠΑΠ, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου