22 Φεβρουαρίου 2011

«Είναι έξαλλοι μαζί μας κι έχουν δίκιο» !

«Έχουμε φέρει τον κόσμο στα όριά του»Κάλεσμα άμεσης αφύπνισης στους παίκτες της ΑΕΚ έκανε για πολλοστή φορά ο Μανόλο Χιμένεθ στον απόηχο της νέας απογοητευτικής εμφάνισης της ομάδας. «Έχουμε φέρει τον κόσμο στα όριά του.

Είναι έξαλλοι μαζί μας κι έχουν δίκιο. Οφείλουμε να τους σεβαστούμε και να αλλάξουμε αμέσως την εικόνα μας», ήταν το μήνυμα του Ισπανού προπονητή.

Παράλληλα υπενθύμισε στους παίκτες του πως είναι λάθος να σκέφτονται μόνο τον εφικτό στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου αδιαφορώντας για το πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην τερματίσουν καν στην πρώτη πεντάδα. «Δεν υπάρχει μόνο το Κύπελλο. Θέλουμε νίκες και στο πρωτάθλημα», τόνισε.

Φυσικά δεν παρέλειψε να εκφράσει για πολλοστή φορά τα παράπονα για το αστείο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και να επισημάνει εκ νέου πως το καλοκαίρι στο ρόστερ θα παραμείνουν μόνο όσοι αξίζουν. Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης, αλλά και της πλειοψηφίας των οπαδών της ομάδας, καθώς του αναγνωρίζουν ότι δεν ευθύνεται για τον λάθος τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου