22 Φεβρουαρίου 2011

"Ερυθρόλευκες" απαντήσεις! Ζήτησε προστασία ο Νικοπολίδης

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τα περί ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΙΦΑ που έχουν εξαγγείλει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι είναι ανούσιες κινήσεις για χάρη εντυπωσιασμού.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι οποιοσδήποτε φάκελος πάει στην Ευρωπαϊκή ή την Παγκόσμια Ομοσπονδία θα επιστραφεί στην ΕΠΟ και δεν πιστεύουν ότι οι «πράσινοι» έχουν τέτοια άγνοια επί του θέματος.
Όσον αφορά την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα, οι άνθρωποι του "ερυθρόλευκου" συλλόγου θεωρούν ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων ΠΑΕ του πρωταθλήματος δεν θα συνταχθεί με τον Παναθηναϊκό, ώστε να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου ο Μαρινάκης.



Στο θέμα των διαιτητών, από την άλλη πλευρά τονίζουν: «Αν ο Παναθηναϊκός θέλει τη διαγραφή του Καλόπουλου, των βοηθών και του παρατηρητή, πρέπει να θέλει και τη διαγραφή όλων των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών που έχουν κάνει σφάλματα από την πρώτη αγωνιστική. Δεν μπορεί να βλέπει μόνο ένα παιχνίδι και να αγνοεί τα υπόλοιπα».Ζήτησε προστασία ο ΝικοπολίδηςΟι επιθέσεις από αγνώστους στα γραφεία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ, αλλά και στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη είχαν σαν αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης, όπως αναφέρουν πληροφορίες απευθύνθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, ζητώντας τη συνδρομή της στην προστασία του σπιτιού του.

Και αυτό γιατί δέχτηκε κάποια μηνύματα από τα οποία πληροφορήθηκε πως άγνωστοι αναζητούν τη διεύθυνση της οικίας του...

Ο Νικοπολίδης έσπευσε να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να υπάρξει φύλαξη έξω από το σπίτι του και προστασία του ίδιου και των μελών της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου