22 Φεβρουαρίου 2011

"Κανένα ενδιαφέρον για Νίνη!"

Μετά τα σενάρια των Ιταλών για ενδιαφέρον της γερμανικής Χόφενχαϊμ περί απόκτησης του Σωτήρη Νίνη, γερμανική ιστοσελίδα φιλοξένησε τον εκπρόσωπό του που ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα.

Διαφορετική εκδοχή έδωσε γερμανική ιστοσελίδα στις ιταλικές φήμες για ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ για απόκτηση του Σωτήρη Νίνη.



Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Fussball.com" φιλοξενεί δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του Ελληνα άσου ο οποίος αναφέρει πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Παράλληλα ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.



"Από αυτά που ξέρουμε είναι ότι δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από την Χόφενχαϊμ. Ο Σωτήρης θέλει να παίξει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ομάδες από την Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία τον έχουν εξετάσει.

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι αρνήθηκε πρόταση από την Ιταλία. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 οπότε γιατί να μην μπει στο μεταγραφικό παζάρι την επόμενη περίοδο.

Είναι άλλωστε η τελευταία ευκαιρία του αθηναϊκού συλλόγου να κερδίσει κάτι από αυτόν" ανέφερε η γερμανική σελίδα που φιλοξένησε εκπρόσωπο του διεθνή άσου από το γραφείο "Ace Management" χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί το όνομα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου