16 Φεβρουαρίου 2011

Σκέψεις αποχώρησης ο Ζαγοράκης! "Χτυπάει" Μπλάνκο..!



Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Super League και την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει «τρελαθεί» τόσο με την απόφαση της τιμωρίας του Μάκη Χάβου για δύο μήνες, όσο και με την απόφαση για την ΑΕΚ, που βγήκε σε χρόνο εξπρές, οπότε η Ένωση μπορεί να παίξει με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. 

Ο Ζαγοράκης είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην Super League όσο και εκπρόσωπος της Λίγκας στην ΕΠΟ. Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης εναντίον αυτών των αποφάσεων, σκέφτεται την παραίτηση. Εξάλλου, ο Ζαγοράκης πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα όφελος από την συμμετοχή του στα όργανα αυτά.

Στο μεταξύ ο Ζαγοράκης σκοπεύει να προχωρήσει το θέμα του Μπλάνκο για τον ΠΑΟΚ. Η επικείμενη αποχώρηση του Μουσλίμοβιτς θα αφήσει ένα μπάτζετ 600.000 ευρώ ετησίως στον ΠΑΟΚ και τα χρήματα αυτά σκοπεύει να προτείνει ο δικέφαλος στον «Ζορό».

Εξάλλου για την υπόθεση του "Ζορό" σας έχουμε πρώτοι ενημερώσει από τις 29/12/2010. "Στην Τούμπα ο Μπλάνκο θα παίξει και για τον ΠΑΟΚ" γράφαμε τότε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου