22 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι κάνουν οι άντρες κ.Σισέ;


Δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό με τις δηλώσεις του Σισέ ότι θα προσφύγει στην ΟΥΕΦΑ αποκαλώντας μάλιστα τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" βάρβαρους.

Η διοίκηση θεωρεί υποκριτική την συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού που θεωρεί του οπαδούς του Ολυμπιακού βάρβαρους ενώ έχει χαρακτηρίσει φανταστικούς του φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

"Ο Σισέ έχει πλέον ξεφύγει μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση, όταν ζητά την επέμβαση της UEFA και αποκαλεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού βάρβαρους", τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ.



Η υποδοχή που δέχτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγώνα των δύο ομάδων την περσινή σεζόν είναι κάτι που διαφεύγει από τον Σισέ όπως αναφέρουν στην ΠΑΕ, ενώ κάνουν λόγο και για τα επεισόδια που έγιναν μετά την λήξη του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν οι "πράσινοι" οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες του ΠΑΟ.

"Προφανώς ο Σισέ θέλει να ξεχάσει όσα έγιναν στο παιχνίδι της δικής του ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Θέλει να ξεχάσει την εισβολή πολλών οπαδών της δική του ομάδας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Προφανώς ξεχνά επίσης και την υποδοχή που έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ λίγο πριν αρχίσει το ντέρμπι με την ομάδα του. Ίσως εκείνο όμως να ήταν καλό πρωτάθλημα γιατί το κατέκτησε η ομάδα του.

Φαίνεται όμως ότι ξεχνά πως οπαδοί της δικής του ομάδας πετούσαν μολότοφ, πέτρες, σίδερα και κάθε λογής αντικείμενο εναντίον των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ξεχνά προφανώς ότι πήρε φωτιά το πούλμαν του Ολυμπιακού. Για τον Σισέ, όμως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι και αυτοί του Παναθηναϊκού φανταστικοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου