22 Φεβρουαρίου 2011

Τιμωρία με μία αγωνιστική και πρόστιμο (;)

Σήμερα Τρίτη 22/02 αναμένεται να υπάρξει η κλήση του Ολυμπιακού από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Μ.

Αντωνακάκη, με αφορμή τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ντέρμπι των "αιωνίων" στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι πληροφορίες θέλουν τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο να καλείται για εκτεταμένα επεισόδια. 

Όπως φέρεται, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια, αλλά μόνο για εκτεταμένα επεισόδια, αφού από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει.


Αλλά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν χρειάστηκε να επέμβει πέραν των σχεδίων που είχαν προβλεφτεί, και πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί, όπως προβλέπεται, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Όπως φέρεται με ενέργειες του εισαγγελέα, έφτασαν στα χέρια του τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αναφέρουν πως το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι Καλόπουλος, περιγράφει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτε άλλο.

Παράλληλα, η έκθεση της αστυνομίας που είναι δέκα γραμμές, αναφέρει πως εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου