22 Φεβρουαρίου 2011

Την Πέμπτη η απολογία του Ολυμπιακού

Την Πέμπτη στις 12:00 απολογούνται οι «ερυθρόλευκοι»Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη στις 12:00, θα βρεθούν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τάσος Μητρόπουλος, όπου και θα απολογηθούν έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Σε απολογία και ο… μασέρ Π. Μαρινάκης! Δεν κλήθηκε ο Παναθηναϊκός ή οι παίκτες του. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 24/02/2011 και ώρα 12:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η αγωνιστική: ».



Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, η απολογίες του Ολυμπιακού, του προέδρου του και του γενικού αρχηγού του, θα λάβουν χώρα στην πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας την Πέμπτη στις 12:00. Το κατηγορητήριο και οι προβλεπόμενες ποινές είναι ήδη γνωστά για τους παραπάνω, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο... Π. Μαρινάκης, δηλωμένος ως μασέρ της ομάδας, ο οποίος κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και φέρεται να πανηγύρισε με άσεμνο τρόπο το γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις.


Να σημειωθεί, εξάλλου, πως δεν κλήθηκαν σε απολογία παράγοντες ή παίκτες του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους ή τις δηλώσεις τους, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.


Παράλληλα, σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους και για υβριστικά συνθήματα, κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου.


Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5. 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΕ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Λάρισα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΕ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π. Μαρινάκη (μασέρ), Τ. Μητρόπουλο (Γεν. Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π. Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Στην κλήση της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνονται συνημμένες οι υπ’ αριθ. πρωτ. 6959/2011 και 6961/2011 πειθαρχικές διώξεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 11, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου