22 Φεβρουαρίου 2011

"Οι φορείς του ποδοσφαίρου ...κρατάνε τη βία στα γήπεδα!"

Ο Δημήτρης Ορφανός, μέσω συνέντευξής του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, έριξε «καρφιά» στους φορείς του ποδοσφαίρου ότι δε θέλουν να εξαφανίσουν τη βία από τα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:




Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Όταν μια ομάδα έχει βρει έναν ρυθμό ίσως να μην ήταν τόσο καλό για εμάς. Όμως, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής ανεξάρτητα με το χρονικό διάστημα της διακοπής».


Για την βαθμολογία και την πρώτη εξάδα της Σούπερ Λιγκ: «Η αλήθεια είναι ότι όλα τα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά για εμάς. Καμία ομάδα δεν απομακρύνθηκε πολύ από εμάς. Αυτό νομίζω ότι είναι καλό, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις ομάδες και αυτό να συμβεί αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και ενδεχόμενη νίκη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Αν κερδίσουμε δεν θα βλέπουμε τα πλέι οφ ως ένα όνειρο αλλά σαν έναν πραγματοποιήσιμο στόχο που είναι ικανός να επιτευχθεί. Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ την ΑΕΚ και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Όμως το σημαντικότερο δεν είναι το παρελθόν αλλά το που θα βρεθεί η ομάδα μετά από μια νίκη επί της ΑΕΚ».

Για την ΑΕΚ: «Με όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με «βαριά» φανέλα. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο την ΑΕΚ όσο και την δική μας ομάδα. Και όπως είπα πριν, αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα που παραμένει δυνατή παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Για τον κόσμο: «Την Κυριακή θέλουμε να στηρίξει την προσπάθεια μας όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης ώστε να μας σπρώξει στη νίκη που την χρειαζόμαστε τόσο πολύ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα είναι δύσκολο για αυτόν. Όμως διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ με πολλές λύσεις. Ωστόσο εγώ πιστεύω στην ομάδα μας και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουμε. Έχουμε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

Για μια ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι θα κριθούν πολλά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ γιατί στην συνέχεια αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, όπου δεν σε αφήνει κανένας να πάρεις αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που δίνει η ομάδα και θα παίξει ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τα επεισόδια στον αγώνα του Σαββάτου: «Θέλω να πιστεύω σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο για όλους. Είδαμε τι συνέβη στο «Καραϊσκάκη» και το τι έγινε στον αγώνα του ΟΦΗ με τα Γιάννενα. Μακάρι να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και να υπάρξουν καλύτερες ημέρες για το ποδόσφαιρο. Αυτοί που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου θα μπορούσαν να εξαφανίσουν την βία, όμως δεν θέλουν. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση».

Για τον εαυτό του: «Την φετινή χρονιά δεν αγωνίζομαι όσο τα προηγούμενα χρόνια. Όμως εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προσπαθώ και να βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για το ματς του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα: «Ήταν ένα παιχνίδι που αξίζει να κερδίσει ο ΟΦΗ. Ήταν καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα. Είχε τις φάσεις σε αντίθεση με την ομάδα των Τρικάλων. Τον αδικεί το αποτέλεσμα όμως πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα γιατί αν κέρδιζε θα πλησίαζε ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Θα πρέπει η ομάδα να δώσει μια χαρά στον κόσμο της που την στηρίζει πάρα πολύ και βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου