22 Φεβρουαρίου 2011

Γι΄αυτό έφυγε ο Τσιώλης..!

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης(18:00), ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στους λόγους της λύσης της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Μία μέρα μετά το διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό, το "αφεντικό" της ομάδας της Μαγνησίας αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα του συλλόγου.


Άλλωστε υπάρχει και η επόμενη μέρα με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία.


Όλα αυτά μάλιστα μετά και από τη διάψευση που υπήρξε για επεισόδιο του Αχιλλέα Μπέου  με τον Μόνχε.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχηγοί του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και ο ίδιος ο Μόνχε, διέψευσαν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Ο Μόνχε ανέφερε:"Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι μερίδα δημοσιογράφων υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Aχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον μου, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, κάτι που είναι πέρα για πέρα αναληθές.

Είναι επίσης άξιο απορίας πως κανένας  δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί μου για να διασταυρώσει την ύπαρξη ή όχι του υποτιθέμενου συμβάντος".

Εξάλλου οι αρχηγοί της ομάδας, Αλβάρεζ, Καπετάνος, Σολάκης και Ουμπίντες σε ανακοίνωση τους τόνιζαν:"Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε για ένα ανύπαρκτο συμβάν που αφορά εμάς και την ομάδα μας και νιώθουμε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση.

Ουδέποτε ο πρόεδρός μας κ. Αχιλλέας Μπέος έχει χειροδικήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον εις βάρος του Vicente Monje, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.

Μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η παρουσία του προέδρου μας στα αποδυτήρια έχει ως αποκλειστικό στόχο την εμψύχωση και μόνο της ομάδας, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, είτε σε στιγμές έντασης, είτε σε στιγμές ηρεμίας.

Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται είναι κακόβουλο και ψευδές και μόνο σκοπό έχει να βλάψει το καλό κλίμα και την ηρεμία της ομάδας. Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά, με σκοπό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου