16 Φεβρουαρίου 2011

"Ας μαζέψει κάποιος τον Μπέο!"


Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα της Λάρισας για την κόντρα της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου λέγοντας ότι πρέπει κάποιος να μαζέψει τον Μπέο!

Το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλίας μεταξύ της Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι δυο ομάδες εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις για δυο μέρες. Γι’ αυτό κλήθηκε κάποιος ουδέτερος παράγοντας να σχολιάσει την κόντρα των δυο συλλόγων.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, που αγωνίζεται στη Football League 2, Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στην αθλητική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» και τόνισε πως κάποιος πρέπει να μαζέψει τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ συνεχάρη τον Κώστα Πηλαδάκη για την κατασκευή του AEL FC Arena και ανέφερε ότι θα έπρεπε οι «βυσσινί» να έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τέλος, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει ασκήσει δυο μηνύσεις στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου.



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στράτος Γιδόπουλος στην εφημερίδα «Ελευθερία»:



Μετά το προχθεσινό παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου 1-2 υπήρξαν ανακοινώσεις ειδικά από τον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα. Ποιά η γνώμη σας;



«Θυμάμαι ότι παίζαμε τότε σαν δύο ομάδες που η αντιπαλότητα υπήρχε για ενενήντα λεπτά από κει και πέρα τίποτα και κάποια συνθήματα που απλώς πίκαραν τους οπαδούς. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μαζέψει κάποιος τον κ. Μπέο που δεν είναι δυνατόν να βρίζει όλο τον κόσμο.



Ποιος του δίνει τέτοια δικαιώματα και γιατί δεν επεμβαίνει ο αθλητικός εισαγγελέας; Αυτά που λέει σήμερα (σ.σ. χθες) τα θεωρώ προσβλητικά και περίμενα αυταπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης. Δυστυχώς ο κ. Μπέος έχει ξεπεράσει τα όρια και δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει αυτή η δύναμή του.



Βρίζει τον καθένα και δε επεμβαίνει κανένας ενώ προσωπικά δεν το κρύβω ότι του έχω κάνει δύο μηνύσεις που ήταν να εκδικασθούν στις 17 και 25 Ιανουαρίου και λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκαν για το Μάιο. Τότε η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο. Η Λάρισα πιστεύω ήδη θα έπρεπε και αυτή να προσφύγει στη δικαιοσύνη».



Έχει τόση δύναμη ο κ. Μπέος που να αναφέρει ότι μπορεί να ρίχνει ομάδες;



«Ο Μπέος αυτοσαρκάζεται που λέει ότι θα ρίξει την ΑΕΛ και εκμεταλλεύεται την κατάσταση αλλά η ΛΑΡΙΣΑ αν πέσει θα πέσει από μόνη της. Του αρέσει να ασχολείται με πολλές ομάδες όπως και με τη Νίκη Βόλου που όπως έμαθα πήγε και έκανε μανούρα στο μέλος της ΚΕΔ για τους διαιτητές της Β’ και Γ’ εθνικής κ. Γιαννόπουλο γιατί κράτησε δύο λεπτά επιπλέον καθυστέρηση σε αγώνα της ομάδας μου ένας διαιτητής.



Ποιος του δίνει το δικαίωμα να βρίζει και να απειλεί; Θεωρώ τρομερό λάθος να συμπεριφέρεται με απρεπή τρόπο και για το γήπεδο της ΑΕΛ και μέσω της εφημερίδας σας θέλω να συγχαρώ τον κ. Πηλαδάκη που κατάφερε και έκανε αυτό το γήπεδο «στολίδι».



Η Λάρισα απέκτησε δικό της γήπεδο όταν άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός παλεύουν χρόνια και δεν το έχουν καταφέρει. Μόνο αυτό φθάνει για να συγχαρώ τον κ. Πηλαδάκη και την προσπάθεια που κάνει.



Αν ο αγώνας ήταν ΑΕΛ -Νίκη Βόλου ή αντίστροφα ποια θα ήταν η ατμόσφαιρα που θα θέλατε να δημιουργήσετε;



«Σε καμία περίπτωση δε νομίζω να απαγόρευα να έρθουν οπαδοί ή να γίνει το αντίθετο. Πιστεύω ότι θα είχαμε μια αντιπαλότητα ενενήντα λεπτών και από κει και πέρα δεν θα υπάρχει τίποτα. Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Αυτός θα ήταν ο στόχος μου ως πρόεδρος μιας ομάδας που θέλει να διδάσκει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Αλλά αυτό δεν νομίζω να ισχύει για τον κ. Μπέο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου