16 Φεβρουαρίου 2011

Σηφάκης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"!


Το ποδοσφαιρό του θα πάει να παίξει στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι ο Άρης, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των «κιτρίνων», Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη ρεβάνς.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Σηφάκη στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


«Όταν πας να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο, σίγουρα όπως είπες έχεις αμυντικούς προσανατολισμούς και κοιτάς τις αντεπιθέσεις. Όσο περνούσε η ώρα βλέπαμε πως δεν υστερούσαμε σε κάτι, κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Ό,τι και να σχεδιάσεις, όλα αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι. Ίσως υπερτιμήσαμε τη Σίτι στο πρώτο», παραδέχθηκε αρχικά και συνέχισε:


«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο πας για τη νίκη. Μόνο αυτός είναι ο στόχος και έτσι θα πας μπροστά. Εμείς είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί. Χρειαζόμαστε πίστη και να μη φοβηθούμε. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Όλα μπορούν να συμβούν».

Σχετικά με το αν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από την επιθετική γραμμή των «πολιτών», σχολίασε: «Ο Σίλβα και ο Τέβες ψάχνανε χώρους και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Όταν η ομάδα λειτουργεί σωστά αμυντικά και οι παίκτες είναι σωστά τοποθετημένοι, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο».

Τέλος αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας: «Το ζητούμενο είναι πως δεν δίνουμε περισσότερη βάση στο Europa League. Ξέρουμε πως αν δεν μπούμε πεντάδα, δεν θα ξαναπαίξουμε. Είμαστε από τις ομάδες που ξεκινήσαμε προετοιμασία τον Ιούνιο και με δύο προκριματικούς γύρους. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε πάρα πολλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι αποκλείστηκε από μια ομάδα χαμηλής ποιότητας. Υπήρχε κούραση και τραυματισμοί και μας άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε όμως και να μπούμε στην πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου