16 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα Μαχλά για βοήθεια!

Κάλεσμα για βοήθεια ώστε ο ΟΦΗ να είναι πανέτοιμος μέχρι τις 31 Μαρτίου, απηύθυνε ο Νίκος Μαχλάς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι «απαιτείται ένα εκατ. ευρώ μέχρι τις 31 Μαρτίου» προκειμένου η ομάδα να είναι βιώσιμη και να μπορέσει να πάρει την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Διαφορετικά, όπως είπε ο Μαχλάς, ο ΟΦΗ «απειλείται και δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να αγγίξει την ομάδα».


«Τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη και θα πρέπει να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Όποιος είναι στην ομάδα είτε μέσα είτε όχι, πρέπει να προσφέρει ό,τι μπορεί. Η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν μας, ούτε σε μένα. Ο στόχος μας είναι να μπουν χρήματα και να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης από την αρχή της χρονιάς. 

Διαχειριζόμαστε χρέη και πολλά άλλα πράγματα που δυσκολεύουν την ομάδα καθημερινά. Αυτό θέλουμε να το γνωρίζει καλά ο κόσμος. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Θέλω να επισημάνω πως αν ο ΟΦΗ είναι μια γροθιά ενωμένη και οι φίλαθλοι γίνουν περισσότεροι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Κοιτάμε πώς θα τα βγάλουμε εις πέρας», ήταν τα λόγια του προέδρου του ΟΦΗ μιλώντας στην αρχική του τοποθέτηση.


Τα πιο σημαντικά αποσπάσματα των όσων είπε ο Νίκος Μαχλάς

Για το θέμα αδειοδότησης: «Ήρθε το θέμα της αδειοδότησης για να μας θυμίσει τα προβλήματά μας.  Ειλικρινά εύχομαι να πραγματοποιηθεί ο στόχος μας, αλλιώς η ομάδα δεν έχει μέλλον, αυτό θέλω να το γνωρίζετε. Με τον κόσμο που έχει στο πλευρό της η ομάδα και με την ιστορία που έχει μπορεί να τα καταφέρει».
Για το κάλεσμα στον κόσμο που αγαπά την ομάδα: «Ελάτε στο πλευρό μας. Κάνω κάλεσμα σε όλους ότι πρέπει να είμαστε μία γροθιά, για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Χωρίς τη συμπαράσταση όλων μας δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον στην ομάδα».
Για τους επιχειρηματίες που περιμένει να στηρίξουν την ομάδα: «Πιστεύω ότι οι επιχειρηματίες μπορούν να στηρίξουν την ομάδα. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο νησί σαν την Κρήτη να μην μπορεί να στηρίξει την ομάδα που έχει προσφέρει τόσες χαρές σε όλους.
Για τον κ. Χαλκιαδάκη: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Χαλκιαδάκη και την εταιρία του για την προσφορά του μέχρι στιγμής αλλά και στο μέλλον. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως».
Για την ομάδα συνολικά πρόσθεσε: «Πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον της ομάδας για να προχωρήσει. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα μπει σε ισχύ στις επόμενες μέρες. Να ξέρετε ότι έρχονται δύσκολες μέρες. Μας μένει ένας μήνας και κάτι ακόμα πολύ ιδιαίτερος και πρέπει να βγούμε από το αδιέξοδο. Χρειαζόμαστε στήριξη από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου