16 Φεβρουαρίου 2011

«Πήδηξαν τον Χάβο»!

«Πήδηξαν τον Χάβο»!
«Ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως με την απόφαση για τον Χάβο, τον πήδηξαν», είπε με αρκετή δόση ειρωνείας ο δικηγόρος του «δικεφάλου του Βορρά», Λάμπρος Μπίρδας, προς την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης του Έλληνα τεχνικού για την ποινή του δίμηνου αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό. Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση.


Στην εκδίκαση της έφεσης του Μάκη Χάβου για την ποινή των δύο μηνών αποκλεισμού λόγω εξύβρισης του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Μπίρδας ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας προπονητής είναι «ένας άνθρωπος πιστός, θρησκευόμενος και κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία». Ζήτησε, εξάλλου, τιμωρία με άλλο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα που περιλαμβάνει ποινές επίπληξης ή μίας αγωνιστικής, επικαλούμενος παλαιότερα δεδικασμένα με παρόμοιες ποινές στον Γιώργο Παράσχο και το Νίκο Καραγεωργίου.

Παράλληλα, με αρκετή δόση ειρωνείας και παραπέμποντας στη μη κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ για την περίφημη πλέον φράση του, ο κ. Μπίρδας είπε προς τους δικαστές: «Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με την πρωτόδικη απόφαση, τον Χάβο τον πήδηξαν. Και φυσικά περιμένουμε να μην κληθούμε σε απολογία για αυτό που είπα, καθώς υπάρχει δεδικασμένο».

Η απόφαση για τον Μάκη Χάβο θα εκδοθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου