22 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα για Βαλβέρδε!


Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και τα προβλήματα ήταν αρκετά. 

Οι Ντουντού, Ραούλ Μπράβο και Μιραλάς δεν προπονήθηκαν, ο Τοροσίδης απουσίαζε δικαιολογημένα και ο Χολέμπας άργησε.


Το μεγάλο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο ανήκει στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, που πλέον αφοσιώνονται στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.


Οι "ερυθρόλευκοι" άφησαν πίσω τα όσα έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκακης" και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς της Νέας Σμύρνης, όπου θέλουν μονάχα τη νίκη για να διατηρήσουν το +10 και να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα πάντως που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αρκετά, όμως ευτυχώς για τον ίδιο, δεν είναι σοβαρά. Συγκεκριμένα, ο Ραούλ Μπράβο και ο Μιραλάς που είχαν χτυπήματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έκαναν θεραπεία και ατομικό με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ντουντού αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι την Τρίτη και του δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάσταση του Ντουντού, όμως δεν συνέχισε την προπόνηση την Τρίτη.

Πέρα από τους... λαβωμένους, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Βασίλης Τοροσίδης, στον οποίον έχει χορηγηθεί 4ήμερη άδεια, προκειμένου να ηρεμήσει, μετά και την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του στο Χαϊδάρι. Επίσης, ο Χοσέ Χολέμπας έφτασε στα μισά της προπόνησης, καθώς άργησε η πτήση του από Γερμανία και έτσι ακολούθησε έξτρα πρόγραμμα μετά το τέλος.

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη (27/2, 19:30) θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου