23 Φεβρουαρίου 2011

Μουρίνιο: «Πώς είναι δυνατόν να μην είδε το πέναλτι;»

Έξαλλος με τον Βόλφγκανγκ Σταρκ ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

 Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτυρήθηκε για το μη καταλογισμό πέναλτι από τον Γερμανό διαιτητή σε χέρι που έκανε ο Γιοάν Γκορκίφ εντός περιοχής στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League απέναντι στη Λιόν στο «Ζερλάν» (1-1).

«Κάποιες αποφάσεις δεν μπορώ να τις καταλάβω. Πώς είναι δυνατόν να μην καταλογιστεί πέναλτι στο χέρι του Γκορκίφ. Ο διαιτητής και ο βοηθός του ήταν σε απόσταση πέντε μέτρων. Πώς δεν είδαν τέσσερα μάτια αυτό που είδαμε όλοι εμείς; Είμαι πολύ εκνευρισμένος», δήλωσε ο Μουρίνιο.




Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα, ανέφερε: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Σε αυτό το γήπεδο είχαμε χάσει τρεις φορές και δεν είχαμε σκοράρει ποτέ. Τώρα πήραμε ισοπαλία και βάλαμε γκολ. Έχουμε ένα προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Η πρόκριση παραμένει ανοικτή, αλλά το πρόβλημα πλέον το έχει η Λιόν γιατί θα παίξει στην έδρα μας. Ελπίζω στον επαναληπτικό να ζήσουμε μία μαγική ευρωπαϊκή βραδιά».

Για την επιλογή να αφήσει στον πάγκο τον Καρίμ Μπενζεμά, είπε: «Προτίμησα τον Αντεμπαγιόρ στο βασικό σχήμα, γιατί περίμενα ένα σκληρό ματς με πολλές μακρινές μπαλιές. Όταν το ματς άνοιξε και υπήρχε κούραση στους παίκτες, έριξα στη μάχη τον Μπενζεμά. Είναι πολύ θετικό ότι πέτυχε ένα τόσο σημαντικό γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου