16 Φεβρουαρίου 2011

«Συμφωνήσαμε για διακανονισμό, αλλά εξετάζουμε σοβαρά Ριζούπολη»

«Συμφωνήσαμε για διακανονισμό, αλλά εξετάζουμε σοβαρά Ριζούπολη»

Με τον Πάνο Μπιτσαξή συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος είχε συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού σχετικά με τη μείωση του χρέους προς το ΟΑΚΑ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της ΑΕΚ με τον Πάνο Μπιτσαξή. Στην συζήτηση, η οποία κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, παρευρέθηκε από πλευράς Ένωσης ο Σταύρος Αδαμίδης, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Χάρης Γρηγορίου (νομικός), ενώ το παρών δήλωσε εκτός από τον γενικό γραμματέα αθλητισμού και ο γενικός γραμματέας του Σταδίου, κ. Κάκος. 

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», υποστήριξε με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στον διακανονισμό του χρέους προς το Στάδιο, ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τις σοβαρές σκέψεις που κάνει η ΑΕΚ σχετικά με την μετακόμιση στη Ριζούπολη την επόμενη σεζόν!

«Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους κ.κ. Μπιτσαξή και Κάκο. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε κάποιους άξονες διακανονισμού του χρέους, το οποίο αναλάβαμε εμείς ως διοίκηση, για τις παλιές οφειλές αλλά και την τρέχουσα περίοδο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αδαμίδη και πρόσθεσε για το αν η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα του εξωδίκου που είχε αποστείλει στην διοίκηση του ΟΑΚΑ: «Η ΑΕΚ θα εξετάσει μαζί με το νομικό της τμήμα την πιθανότητα να κάνουμε αγωγή σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει τότε».

Καταλήγοντας δήλωσε για τα σενάρια μετακόμισης στη Ριζούπολη: «Είναι μία πιθανότητα που εξετάζουμε πολύ σοβαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου