23 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυση Σισέ σε Μαρινάκη;!

Με πιο καθαρό μυαλό πλέον ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται έντονα να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έγιναν μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και να φτάσει το θέμα ακόμα και στον... Μισέλ Πλατινί.


Εξοργισμένος φέρεται να παραμένει τρία 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν αλλά και μετά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο αυτό ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται έντονα να κάνει μήνυση στον πρόεδρο των "ερυθρόλευκων" Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο σταρ του "τριφυλλιού" που δεν θυμάται να έχει δεχθεί άλλη φορά στην καριέρα του τέτοια συμπεριφορά από αντιπάλους (ακόμα και σε ντέρμπι που έδωσε με αντίπαλες ομάδες σε άλλους συλλόγους) είναι διατεθειμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση για να δικαιωθεί.

Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, θέλει πάνω απ' όλα να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο και όπως έλεγε στο περιβάλλον του σκέφτεται ακόμα να κάνει επίσημη διαμαρτυρία και να κινηθεί και νομικά προς την ΟΥΕΦΑ και τον Μισέλ Πλατινί.

Αφού συμβουλευθεί τους δικηγόρους του θα ξεκινήσει κάθε ενέργεια που απαιτείται για να βρει το δίκιο του αφού θεωρεί ειδικά την συμπεριφορά του προέδρου των Πειραιωτών και συνάμα πρόεδρου της Σούπερ Λίγκα προκλητική ειδικά με το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ίδιο και όσα του είπε από κοντά πριν αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου