23 Φεβρουαρίου 2011

"Θέλουμε να γράψουμε ...ιστορία. Σε περιμένουμε!" (video)

Βίντεο με το οποίο προτρέπει τους οπαδούς της να γεμίσουν το "Μαδριγάλ" και να τη σπρώξουν σε ιστορική νίκη-πρόκριση επί της Νάπολι, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βιγιαρεάλ.


"Πήραμε προβάδισμα στη Νάπολι, η πρόκριση είναι ανοιχτή για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου αυτή την Πέμπτη στο Μαδριγάλ (ώρα 21.05, Βιγιαρεάλ-Νάπολι) για να κερδίσουμε μαζί σου.

Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Σε περιμένουμε!", είναι το μήνυμα που περνάει κατά τη διάρκεια του σποτ, το οποίο δείχνει φάσεις από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Σαν Πάολο" για τους "32" του Europa League.


Στη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο στάθηκε άλλωστε και ο Αργεντινός αμυντικός του "κίτρινου υποβρυχίου", Γκονθάλο.

"Είμαι σίγουρος ότι θα είναι αποφασιστική η ώθηση των οπαδών μας, εμείς στο γήπεδό μας θα δώσουμε τα πάντα για να τους δώσουμε μία μεγάλη ικανοποίηση.

Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Νάπολι και τώρα έχουμε τον παράγοντα έδρα υπέρ μας, θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε μία σπουδαία απόδοση για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το όνειρό μας είναι να πάρουμε το Europa League, αλλά θα χρειαστεί να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να πετύχουμε αυτό το στόχο".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου