1 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ:Προθέρμανση για την Τετάρτη…

Προθέρμανση για την Τετάρτη…Έφυγαν χθες 4.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να… ετοιμάζονται.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη (21:00) δίνει τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί, που η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 16 Μαρτίου. Στην ΑΕΚ περιμένουν την δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας.  



 
Για αυτό και η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕ, μία μέρα μετά την νίκη μέσα στον Εργοτέλη, είχε σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο της ΑΕΚ που θέλει να είναι στο κρίσιμο ραντεβού της Ενωσης. Αλλωστε, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι για την ΑΕΚ ο μεγάλος στόχος έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν...

Η ΑΕΚ κατέβασε τις τιμές (10, 15, 20, 50 και 130 ευρώ) και χθες ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης τους προς τον κόσμο της Ενωσης. Η ζήτηση τους ήταν πολύ μεγάλη στα σημεία πώλησης τους και έφυγαν περίπου 4.000 εισιτήρια!

Δείγμα ότι την Τετάρτη το ΟΑΚΑ θα έχει ρεκόρ προσέλευσης για την φετινή σεζόν και στην ΑΕΚ αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την παρουσία του κόσμου για να βοηθήσει την ομάδα του Χιμένεθ και να «ζεστάνει» το ΟΑΚΑ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που μοιάζει με πρόωρο… τελικό.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου