1 Μαρτίου 2011

Μάντζιος: "Γινόμαστε καλύτεροι"!

Ο Θρασύβουλος κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο και θα αποφύγει τα πλέι άουτ. Παντέλης: "Είμαστε άξιοι της μοίρας μας"!

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα με 2-0 εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Θρασύβουλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του καθημερινά γίνεται καλύτερη και πως στο τέλος θα καταφέρει να αποφύγει τα πλέι άουτ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: 

"Συνολικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ωστόσο, ότι ήμασταν καλύτεροι και είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και πάθος. Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και τελικά την πήραμε.

Σε τέτοια ματς δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Εμείς κατορθώσαμε να σκοράρουμε στις μόλις τρεις αξιόλογες φάσεις, που δημιουργήσαμε.

Γενικώς έχουμε αρκετά προβλήματα, τα οποία προσπαθούμε να επιλύσουμε σε συνεργασία με τον πρόεδρο και την διοίκηση. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι, χρειαζόμαστε ωστόσο, ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο, που εγώ θέλω να είμαστε.

Θεωρώ, πάντως, ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε τους βαθμούς, τους οποίους χρειαζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποφυγή των πλέι άουτ. Σήμερα χαμογελάμε, από αύριο, όμως, αρχίζουμε και πάλι την σκληρή δουλειά, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης είπε: 

"Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ειδικά στο α’ ημίχρονο, δινόταν η εντύπωση ότι το ματς θα ερχόταν 0-0 ακόμα κι αν παίζαμε μέχρι αύριο.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μια ανύποπτη στιγμή, ενώ βρισκόμασταν στην επίθεση και μετά δυστυχώς δεν καταφέραμε ν’ αντιδράσουμε. Το δεύτερο γκολ και που μπήκε δεν είχε πια σημασία, καθώς δεν προλαβαίναμε πλέον να κάνουμε κάτι. Το ποδόσφαιρο θέλει μυαλό, δύναμη και πάθος.

Εμείς δεν είχαμε τίποτα απ’ αυτά. Λένε πως αν δεν μπορείς να νικήσεις σ’ ένα ματς, τουλάχιστον προσπάθησε να μην το χάσεις. Εμείς σήμερα ούτε αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε.

Πλέον έχουμε μπλέξει άσχημα! Στο ματς με την Δόξα πλέον η νίκη είναι ο αποκλειστικός μας στόχος. Κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια, όχι όμως με τέτοιες εμφανίσεις, όπως η σημερινή.

Περιμέναμε ότι ο Θρασύβουλος θ’ ανοιχτεί από την αρχή, καθώς ήθελε περισσότερο τη νίκη. Εμείς θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Αυτό ωστόσο, δεν έγινε. Έχουμε μικρό ρόστερ και οι απουσίες είναι εμφανείς. Για την ήττα, πάντως, αποκλειστικοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς και κανείς άλλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου