1 Μαρτίου 2011

«Ή με μαθητές ή αναβάλλεται»!

«Ή με μαθητές ή αναβάλλεται»!Στον αέρα είναι η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, καθώς το υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να διαθέσει 3.000 εισιτήρια σε μαθητές. Νέα σύσκεψη την Τρίτη. Η ΓΓΑ διαμηνύει: «Με μαθητές ή αναβολή»!
Όπως είχε αποφασίσει η Πολιτεία, διά του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο τελικός της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό του Ελληνικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για τον φόβο επεισοδίων θα γινόταν μόνο με την παρουσία μαθητών. 


 


Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας δήλωσε αδυναμία να διαθέσει τα εισιτήρια σε 3.000 μαθητές και πλέον ο τελικός είναι στον αέρα, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα γίνει! Αξιοσημείωτο είναι ότι στη σύσκεψη της Παρασκευής ήταν εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας και είπε πως συναινεί να γίνει ο τελικός με μαθητές και σήμερα εκδήλωσε αδυναμία και λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας!

Την Τρίτη θα γίνει νέα σύσκεψη για τον αγώνα, αλλά πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αποδεικνύεται η προχειρότητα με την οποία αποφασίζει η ηγεσία του αθλητισμού!
Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ωστόσο, διαμηνύουν ότι ο τελικός θα γίνει μόνο με την παρουσία μαθητών. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναβληθεί.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου