1 Μαρτίου 2011

«Προκλητικός ο Δημητριάδης. Έτσι ξέρουν στην ΑΕΚ…»

«Προκλητικός ο Δημητριάδης. Έτσι ξέρουν στην ΑΕΚ…»Για το επεισόδιο που είχε με τον Βασίλη Δημητριάδη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, μίλησε ο γενικός αρχηγός των Κρητικών, Σταύρος Λαμπράκης.
Αρχικά, ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν προκλητικοί, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως για τον ίδιο το θέμα έχει λήξει. Επίσης, έκανε «επίθεση» στις οπαδικές εφημερίδες, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σταύρος Λαμπράκης στον “Athletic Radio 104,2”:




Για την χθεσινή εμφάνιση με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν όπως στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να είμαστε πίσω στο σκορ με 2-0 από νωρίς και ήταν δύσκολο να ανατρέψεις αυτό το σκορ με μια μεγάλη ομάδα. Αν ξέραμε το τι έγινε θα το διορθώναμε».

Για το επεισόδιο με τον Βασίλη Δημητριάδη: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είχαμε μια προκλητική συμπεριφορά. Ίσως αυτοί είναι μαθημένοι σε αυτά. Εγώ από την πλευρά μου θεωρώ το συμβάν λήξαν».

Για αυτά που γράφονται σήμερα στις οπαδικές εφημερίδες της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα σε οπαδικές εφημερίδες:
“Είναι καραγκιοζιλίκια. Αν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας πρέπει να επέμβει. Πρέπει να κλείσουν αυτές οι εφημερίδες γιατί μόνο κακό κάνουν. Αν αναρωτιόνται γιατί υπάρχει αυτή η βία στο ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν από εκεί”.
Για τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης
: “Είναι ένας ιδιαίτερος διαιτητής. Είναι ένας καλός διαιτητής και τίμιος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ο διαιτητής ήθελε να παίξει 50-50 χθες και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε”
Για το αν ο Εργοτέλης είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό άλμα και αν πρέπει να κοιτάει και πιο κάτω:
“Αυτό θα το κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς. Προέκυψε από την βαθμολογία και είμαστε υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να μπορούμε να είμαστε εκεί. Είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να νικήσει και να χάσει από τον οποιονδήποτε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κοιτάξεις προς τα κάτω όμως πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις αν βρεθείς εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς κοιτάμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα πάμε για να διεκδικήσουμε κάτι. Κανείς δεν μας το απαγορεύει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου