1 Μαρτίου 2011

Αποστομωτική απάντηση στις ΠΑΕ που βιάστηκαν να κατηγορήσουν την Super League!


Εφόσον ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα έχει τις εξουσιοδοτήσεις, προβλέπεται από το καταστατικό, απάντησε ο Πατρίκ Κομνηνός με αφορμή τις αντιδράσεις ορισμένων ΠΑΕ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.



Ο  γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6", αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως ανέφερε θεωρείται αντιφατικό το να ασκείται έφεση χωρίς να έχει ερευνηθεί ο λόγος που βγήκε η απόφαση.


Ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε χαρακτηριστικά:"Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή μια έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Απλώς θεωρούμε αντιφατικό το να ασκείται έφεση χωρίς να έχει ερευνηθεί ο λόγος που βγήκε η απόφασή.

Ο Εισαγγελέας κάνοντας χρήση υλικού από εφημερίδες και σάιτ είναι να ζητηθεί ο φάκελος, να μελετηθεί και μετά να ασκηθεί η έφεση. Κάποιοι έγκριτοι έχουν κάνει δουλειά την προηγούμενη Πέμπτη. Κατ’ εμάς πρέπει πρώτα να ερευνήσει το σκεπτικό και μετά να ασκήσει την έφεση.


Αυτό δικονομικά δεν βοηθάει. Η επιτροπή της Λίγκας κάνει την δουλειά της και πρέπει το έργο της να σχολιάζεται επί του περιεχομένου και όχι βάσει των δημοσιευμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου