27 Φεβρουαρίου 2011

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός!«Παγκόσμια πρωτοτυπία να κάνεις γύρο του θριάμβου στο -10»

"Απέδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα!"
Aντεπίθεση από Ολυμπιακό! «Παγκόσμια πρωτοτυπία να κάνεις γύρο του θριάμβου στο -10». Ετοιμάζουν μήνυση στον Σισέ. "Κράξιμο" από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις: «Εάν εμείς ήμασταν 10 βαθμούς πίσω για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν θα κατεβαίναμε στο γήπεδο», τόνιζαν βλέποντας την καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, ενώ προσέθεταν:




«Έπειτα απ' όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και απέδειξαν πραγματικά ποια είναι η καλύτερη ομάδα».Όσο για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, έλεγαν με ειρωνική διάθεση: «Ο Γκοβού απλώς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, δεν την μπλόκαρε, οπότε δεν υπάρχει παράβαση…».

Παράλληλα, οι περίφημοι «κύκλοι» του Ολυμπιακού σχολίαζαν:«Δυστυχώς για κάποιους, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και όχι τα επικοινωνιακά τρικ τα οποία κρατάνε το πολύ μια εβδομάδα. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να κάνεις το γύρο του θριάμβου όντας δέκα βαθμούς πίσω και απορίας άξιον πως μια ομάδα, που κατά σύμπτωση μονάχα γλίτωσε τον διασυρμό από τον Ατρόμητο, προσπαθεί εδώ και μια εβδομάδα να βγάλει τρελούς όλους τους Έλληνες. Φάνηκε και χθες πόσο δίκιο έχουν όσοι έκαναν λόγο για ηθικούς πρωταθλητές, όπως φάνηκε και το μεγάλο ήθος όλων εκείνων που έβριζαν εν χορώ τον Μαρινάκη και την οικογένεια του».

Επίσης, από το λιμάνι δήλωναν διατεθειμένοι να βγουν στην αντεπίθεση:
«Η πλάκα τελείωσε. Κανείς δεν θα παίζει με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Εδώ και μέρες κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι. Υπήρχαν δηλώσεις, επίδημες τοποθετήσεις, ανακοίνωση, κάλεσμα του Παναθηναϊκού για να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συμβάλουμε στην εκτόνωση της έντασης.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ακολουθήθηκε η τακτική της πόλωσης, ενώ δεν σταμάτησαν με δηλώσεις ή πράξεις να ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά. Κι επειδή αυτές οι συμπεριφορές έχουν οδηγήσει ορισμένους ανεγκέφαλους εκτός ορίων, θα λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου και όσοι έχουν προκαλέσει με τις πράξεις ή τα λόγια τους θα λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει».


Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν να κινηθούν νομικά κατά του Τζιμπρίλ Σισέ καθώς υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος κλώτσησε απρόκλητα τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Τζουρούδη. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Σεντρίκ Καντέ που φέρεται να κλώτσησε τον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων, Βαγγέλη Μπαλόκα, ο οποίος μάλιστα πήγε και στο νοσοκομείο μετά το ντέρμπι.
πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου