27 Φεβρουαρίου 2011

Θέλει να «κλέψει» τον Λαμέλα από την Μίλαν !

Πάει να κλέψει τον Λαμέλα από την ΜίλανΟ νεαρός άσος της Ρίβερ Πλέιτ ετοιμάζεται το καλοκαίρι να μετακομίσει στο Μιλάνο και την Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον κλέψει.
Ο 18χρονος άσος από το ξεκίνημα της καριέρας του θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Αργεντινή και σε ηλικία 12 ετών η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον κλέψει και να τον φέρει στην Βαρκελώνη.  


Τελικά ο Λαμέλα έμεινε στην Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αναρρηχήθηκε και με τις εμφανίσεις ανάγκασε την Μίλαν να ταξιδέψει τον Ιανουάριο και να τον κλείσει για το καλοκαίρι.


Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί να κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να τον κλέψει μέσα από τα χέρια των «ροσονέρι» και ετοιμάζεται να προσφέρει το ποσό των 18 εκατ. ευρώ στους «εκατομμυριούχους»   για να τους πείσουν να παραχωρήσουν τον 18χρονο άσο.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ντανιέλ Πασαρέλα, ζητάει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, αφού γνωρίζει ότι έχει την ασφάλεια της Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου