27 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε: "Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε"!


O τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πως η υπόθεση-τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ομάδα του, ενώ έκανε λόγο για ατυχία στη φάση της ισοφάρισης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαλβέρδε:


Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς και σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού:

Γιατί το να κερδίζεις τόσα πολλά ματς, όπως έχουμε κάνει εμείς είναι πολύ δύσκολο. Όταν σταματάς να νικάς, καταλαβαίνεις το πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα. Ξέραμε πως θα έμπαινε δυναμικά γιατί ήθελε τους βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία.

Από την στιγμή που ήμασταν μπροστά στο σκορ πιστέψαμε πως στο Β' μέρος θα είχαμε τον έλεγχο. Μετά έγινε η φάση του γκολ του Πανιωνίου, όπου εμείς ήμασταν λίγο άτυχοι. Στην συνέχεια είχαμε την αποβολή του Ριέρα, κάτι που ήταν δύσκολο για εμάς. Μας είχε μείνει μόνο μία αλλαγή και μετά το παιχνίδι μας ήταν λίγο κρύο, σαν τον καιρό.

Για το αν ο Ολυμπιακός ήθελε αυτό το ματς ή ήταν μία ευκαιρία για χαλάρωση μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι:

Όχι. Εμείς σήμερα ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Καταλαβαίνουμε πως όλα περιστρέφονται γύρω από τον Ολυμπιακό αλλά πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά ενώ εμείς μέχρι να ισοφαριστούμε είχαμε το προβάδισμα. Θέλαμε τη νίκη γιατί έτσι θα τελειώναμε το πρωτάθλημα.

Σήμερα πιστέψαμε πως είχαμε υπό έλεγχο το ματς. Δεχθήκαμε το γκολ σε μία φάση και έτσι ήρθε αυτό το σκορ. Μετά μείναμε με 10 παίκτες και δυσκολευτήκαμε. Θέλαμε να νικήσουμε γιατί έτσι θα αγκαλιάζαμε τον τίτλο. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα 3 ματς. Χθες θέλαμε να πάρουμε και τα 4.

Για το αν πιστεύει πως η διαφορά στη βαθμολογία είναι αναστρέψιμη:

Σίγουρα αμφιβάλλουμε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν τελείωσε ως προς το πρωτάθλημα. Εσείς μπορείτε να το λέτε πως τελείωσε. Εγώ όμως είμαι προπονητής. Αν δεν το έχουμε σίγουρο το πρωτάθλημα εγώ δεν λέω πως το έχουμε. Τα μαθηματικά είναι μαθηματικά. Αν δεν εξασφαλίσεις και μαθηματικά έναν τίτλο δεν μπορείς να πεις πως είναι δικός σου. Το να δηλώσεις το αντίθετο θα είναι τραγικό λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου