25 Φεβρουαρίου 2011

Κανονικά ο Φουστέρ!


Ο "πονοκέφαλος" του Ερνέστο Βαλβέρδε, που άκουγε στο όνομα Νταβίδ Φουστέρ, ήταν προσωρινός όπως απεδείχθη καθώς ο Ισπανός άσος προπονήθηκε κανονικά.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (27/02, 19.30) κόντρα στον Πανιώνιο.

Το τελευταίο πρόβλημα που παρουσιάστηκε όσον αφορά τη μάχη στη "Νέα Σμύρνη" για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague πλέον δεν υφίσταται καθώς ο τραυματισμός του Φουστέρ αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Ο Ισπανός άσος είχε χτυπήσει στο μάτι στην προπόνηση της Πέμπτης αλλά όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υπεβλήθη χθες επρόκειτο για ένα θλαστικό τραύμα στον αμφιβληστροειδή, το οποίο σε καμία περίπτωση δε θα του στερούσε τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, ο Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του, στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, να τίθεται στη διάθεσή του.

Παράλληλα στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Τοροσίδης, ο οποίος απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες με άδεια που του είχε παραχωρηθεί.

Όσον αφορά την προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση (19.00) το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου