28 Φεβρουαρίου 2011

"Μείναμε με την πίκρα"!

Απογοητευμένοι από τον 1-1 με τον Παναθηναϊκό είναι στον Ατρόμητο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς με τον Στέλιο Σφακιανάκη να τονίζει ότι έμεινε η πίκρα στο τέλος στην ομάδα του.

Ο μέσος του Ατρομήτου με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αρχικά ανέφερε: 


«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι μας μένει πικρία γιατί ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Οι τρεις βαθμοί μας αξίζανε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μας πίεσε και στην αρχή παίξαμε σαν υπνωτισμένοι. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και πιάσαμε καλή απόδοση. Εμείς κάναμε τον Παναθηναϊκό να μην παίξει καλά».


Για την φετινή πορεία της ομάδας του είπε: 

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την θέση που έχουμε. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σε κάποια παιχνίδια. Είμαστε χαμηλά και προσπαθούμε να ανέβουμε περισσότερο».




Τέλος συμπλήρωσε: 

«Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια. Εμείς που δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή είναι δύσκολα. Θα παλέψουμε όμως και θα πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε και συνέχισε αναφερόμενος στη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και της «σωτηρίας»: «Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Γίνονται αποτελέσματα που δεν περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερή ομάδα και δίκαια θα το πάρει. Εκτός από τον Πανσερραϊκό, που πέφτει, οι άλλες ομάδες είναι στο κόλπο. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα».


Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, πρόσθεσε: 

«Στόχος μας είναι η πρόκριση. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα. Θα το παλέψουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουν πολλοί παίκτες να παίξουν στον τελικό. Στόχος το μηδέν στην άμυνα και να πάμε με ένα αβαντάζ στο δεύτερο παιχνίδι. Σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Πρώτα ξεκινάς εκεί και όσα βάλει τόσο καλύτερα. Θεωρώ ότι και να φτάναμε στον τελικό με Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό το ίδιο θα ήταν. Είναι ένα παιχνίδι και γιατί να μην τα καταφέρουμε; Πρώτα όμως είναι το παιχνίδι της Τετάρτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου