28 Φεβρουαρίου 2011

«Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω»!

Την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του και σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι είναι ικανοποιημένος στην Καβάλα για την ώρα, εξέφρασε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, ο Νιγηριανός επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ότι αφορά την συμμετοχή της ομάδας του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντζαμιν Ονουάτσι: 

Για την πορεία της Καβάλας:
«Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο όταν έχεις στόχο και προσπαθείς, τα καταφέρνεις. Δεν υπάρχουν μυστικά, δουλεύουμε σκληρά. Η Καβάλα, έχει νέα παιδιά και διάθεση και προσπαθεί να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Για τα πλέι οφ:
«Έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας και όλα είναι πιθανά σε ότι αφορά την μάχη για την Ευρώπη. Βήμα-βήμα θα πάμε. Η Καβάλα κοιτάει κάθε ένα ματς ξεχωριστά. Δεν υπάρχουνε μεγάλες διαφορές από τρίτη θέση και κάτω και είμαι αισιόδοξος. Βέβαια πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ και μετά να δούμε το θέμα Ευρώπη».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Είμαι στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω. Να περάσω στο επόμενο επίπεδο και το όνειρό μου είναι να δοκιμάσω σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό εξάλλου είναι και το όνειρο κάθε παίκτη, να αγωνιστεί δηλαδή δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Είμαι ευχαριστημένος όμως στην Καβάλα για την ώρα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδατε τι έκαναν Άρης και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Σε τρία-τέσσερα χρόνια αν συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα και την Καβάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου