26 Φεβρουαρίου 2011

«Μήνυση εσύ, μήνυση και εμείς!»

Τον Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται να μηνύσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού όπως τονίζουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών τα επεισόδια ξεκίνησαν από τις προκλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα, από τον Γάλλο επιθετικό και τον Τζόρβα!


Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατέθεσε μήνυση εναντίον του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Ολυμπιακό όμως δεν σκοπεύουν να κάτσουν με... σταυρωμένα χέρια σε αυτή την κίνηση του Γάλλου και σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» σκέφτονται να ανταποδώσουν με το ίδιο νόμισμά!

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ότι τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, ξεκίνησαν από τις προκλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα, τον Γάλλο επιθετικό αλλά και τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ενώ σύμφωνα με τα βίντεο που επικαλέστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», ο Σισέ αρχικά κλότσησε τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Τζουρούδη που πήγε να τον οδηγήσει στην φυσούνα του «Γ. Καραϊσκάκης» και στην συνέχεια τον κλώτσησε!


Έτσι λοιπόν, ο γιατρός των Πειραιωτών σκέφτεται σοβαρά να κάνει μήνυση στον Γάλλο επιθετικό, ενώ το ίδιο σκέφτεται και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων στο «Γ. Καραϊσκάκης», Βαγγέλης Μπαλόκας, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο μετά από κλωτσιά που δέχτηκε από τον Σεντρίκ Καντέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου