26 Φεβρουαρίου 2011

"Διπλό" στο Μόναχο και άντε γειά!

Η Ντόρτμουντ απέδειξε πως είναι απόλυτη κυρίαρχος στην Γερμανία, καθώς νίκησε με 3-1 την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και την άφησε 16 βαθμούς πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με το πλασέ του Λούκας Μπάριος από την μετά την ατομική προσπάθεια του Γκρόσκραουτς, ενώ απάντησε στο 15' ο Λουΐζ Γκουστάβο με κοντινή προβολή από εκτέλεση κόρνερ του Ριμπερί.


Τρία λεπτά μόλις αργότερα η Μπορούσια πήρε ξανά το προβάδισμα, αυτήν την φορά με δημιουργό ουσιαστικά τον Μπάριος που έβγαλε την ομάδα του με ατομική προσπάθεια στην αντεπίθεση, για να φτάσει η μπάλα στον Νουρί Σαχίν και τον Τούρκο μέσο να την στέλνει στα δίχτυα με εντυπωσιακό πλασέ έξω από την περιοχή.


Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ματς Χούμελς με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάριο Γκέτζε.

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Κραφτ, Λαμ, Τιμοστσούκ, Μπάντστουμπερ (46' Μπρένο), Λουΐζ Γκουστάβο (58' Κρόος), Σβάινσταϊγκερ, Πράνιτς, Τόμας Μίλερ (78' Κλόζε), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεζ.

ΝΤΟΥΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Σβεν Μπέντερ, Νουρί Σαχίν (89' Κελ), Μάριο Γκέτζε, Λεβαντόβσκι, Γκρόσκραουτς (82' Αντόνιο ντα Σίλβα), Μπάριος (73' Μπλαστσικόβσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου