23 Φεβρουαρίου 2011

Πρώτο θέμα και στην ιστοσελίδα ρατσισμού ο Σισέ

Πρώτο θέμα και στην ιστοσελίδα ρατσισμού ο ΣισέΠρώτο θέμα στην ιστοσελίδα κατά του ρατσισμού έχει γίνει ο Σισέ.Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Farenet.org έχει στην πρώτη της σελίδα όσα διαδραματίστηκαν στο Καραϊσκάκη το Σάββατο βράδυ.

Εκεί φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Σισέ για το θέμα, αλλά και όσα είπε η αντιπρόεδρος της οργάνωσης, Υβέτ Τζάρβις.



«Είναι μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν αρχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αμαυρώνεται, και ένας παίκτης σαν Τζιμπρίλ Σισέ να εγκαταλείψει τη χώρα, εξαιτίας της βίας και του ρατσισμού» ήταν μερικά απο τα λόγια της.

Στη συνέχεια προχώρησε και σε άλλες δηλώσεις. «Καλούμε την ΕΠΟ, καθώς και της Σούπερ Λιγκ με τους οποίους είχαμε μια καλή συνεργασία στο παρελθόν, να δράσουν άμεσα για να αντιμετωπίσει αυτή την επικίνδυνη κατάσταση. Θα πρέπει να εργαστούν μαζί μας και άλλες προοδευτικές φωνές για να εξασφαλιστεί ότι οι προκλήσεις γίνονται, τα εκπαιδευτικά μέτρα που λαμβάνονται και την αίσθηση της ανεκτικότητας και αποκαθίσταται. Έχουμε πολλά προβλήματα στην Ελλάδα, ο αθλητισμός πρέπει να είναι ένα μέσο που μας ενώνει, δεν είναι το επίκεντρο της διαίρεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου