27 Φεβρουαρίου 2011

Σούζα...νίκης στη Λάρισα!



Σούζα… νίκης στην Λάρισα
Χωρίς τους Κόκε και Γκιάρο αλλά με τον Νέρι Καστίγιο στην αποστολή και τον Παπαζαχαρία βασικό, ο Άρης επιθυμεί να αποδράσει με το διπλό σήμερα στο «AEL FC Arena» (19:30, NS2).

Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου έπειτα από το φινάλε της στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στην Σούπερ Λίγκα με τον στόχο να είναι αναμφίβολα η συμμετοχή της ομάδας στα «πλέι οφ». 


 

Στο σημερινό παιχνίδι με την Λάρισα στην ομώνυμη πόλη ο στόχος των «Κίτρινων» είναι αποκλειστικά και μόνο η νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ απέναντι σε μία ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της στην Σούπερ Λίγκα.Στα  αγωνιστικά, ο Μιχαλήτσος θα παρατάξει την ομάδα του με το καθιερωμένο πλέον «4-2-3-1».

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μιχάλης Σηφάκης. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βανγκέλι, Παπαζαχαρία, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στα χαφ θα είναι οι Φατί και Πρίττας. Στα χαφ θα είναι ο Νέτο και ο Μενδρινός ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τσέζαρεκ και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Τόχα.

--- Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που ο Άρης επικράτησε στη θεσσαλική πόλη ήταν τη σεζόν 1990-91 (σ.σ 1-0).

πηγή:gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου