22 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση Μότζι στις ομάδες του Μιλάνου!

Ευθεία επίθεση σε Μίλαν και Ίντερ έκανε ο Λουτσιάνο Μότζι, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην 26η αγωνιστική της Serie A, όπου οι δύο ομάδες του Μιλάνου νίκησαν Κιέβο και Κάλιαρι αντίστοιχα με αμφισβητήσιμα γκολ.


«Είχα προβλέψει το 2006 τη στροφή που θα κάνει το ιταλικό ποδόσφαιρο και είχα τονίσει ότι θα παραμείνει στα χέρια των ομάδων του Μιλάνου, οι οποίες θα μοιράζονται τις νίκες. Τώρα οι δύο μιλανέζικοι σύλλογοι μοιράζονται τις χάρες από τους διαιτητές και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι και οι δύο νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική με αντικανονικά γκολ» δήλωσε στο Gold TV ο Μότζι.

«Αν η Γιουβέντους, όταν ήμουν εγώ εκεί είχε νικήσει με τέτοιο τρόπο θα είχε ξεσπάσει σάλος, αλλά τώρα τα ΜΜΕ στην Ιταλία σιωπούν. Οι δικαστικές αποφάσεις το 2006 πάρθηκαν για να ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα, αλλά συνολικά ό,τι έγινε ήταν εντελώς άδικο και ανάξιο για μια χώρα όπως η Ιταλία. Θα παλέψω μέχρι να αποκαταστήσω το όνομα το δικό μου και όλων όσων η ζωή καταστράφηκε από το σκάνδαλο το 2006», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου