28 Φεβρουαρίου 2011

Διαψεύδουν Λάρισα-Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τα ηνία της ΑΕΛ… προς το παρόν τουλάχιστον.


Τόσο η ΠΑΕ Λάρισα όσο και ο Σάκης Τσιώλης διαψεύδουν ότι οι δυο πλευρές είχαν συνάντηση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον τελευταίο.


Νωρίς το μεσημέρι γράφτηκε ότι ο Σάκης Τσιώλης συναντήθηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία στον πάγκο των «βυσσινί». Αμφότερες οι δυο πλευρές το διαψεύδουν, καθώς κύκλοι της ΠΑΕ λένε ότι «το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα ανοίξει όταν είναι ο κατάλληλος καιρός.


Από την πλευρά του, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου» ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΛ, καθώς και πως έχει δέσμευση με τους οπαδούς των Βολιωτών να μην αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. «Έχω ηθική δέσμευση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να μην αναλάβω άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας ως και το τέλος του πρωταθλήματος.


Παράλληλα πιστεύω ότι η χρονική στιγμή δεν είναι η δεδομένη για την ΑΕΛ, μιας και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη στήριξη και συσπείρωση και δεν θέλω εγώ να σπείρω τη διχόνοια. Παράλληλα δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση από τη στιγμή που η ΑΕΛ έχει τεχνικό, τον Νίκο Κωστένογλου, που είναι φίλος μου και φυσικά Έλληνας», ήταν τα λόγια του Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου