27 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν έχω κόντρα με την ΑΕΚ"!

Στον φόβο των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.


Αν και ξεκούραστοι οι παίκτες των Κρητικών καθώς είχαν κενό 15 μέρες, δεν τα κατάφεραν σε ένα κρίσιμο ματς, με τον κ. Καραγεωργίου να τονίζει πως: "ήταν διστακτικοί".

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, δέχτηκε και μια ερώτηση σχετικά με πιθανή κόντρα με την ΑΕΚ, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ομάδα της Κρήτης, πάντα υπάρχουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους του δικεφάλου αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, όπως στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για το αν έχει κόντρα με την ΑΕΚ

"Τι είναι αυτά που λέτε... Δεν έπρεπε να κάνετε αυτή την ερώτηση. Κάνετε λάθος. Μην το λέτε. Γύρισα στον πάγκο και τους είπα ότι δεν είναι φερ πλέι. Μετά με απέβαλε. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε.

Βγήκα απλώς από την γραμμή. Διαμαρτυρήθηκα μόνο για τα πλέι οφ. Να τα βάλετε και εσείς από τις οπαδικές εφημερίδες. Τους είπα ότι πρεσβεύουν μεγάλη ομάδα".

- Για τον αγώνα

"Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο προηγούμενα ματς εντός έδρας. Θα ήταν σημαντικό ένα καλό αποτέλεσμα για την συνέχεια. Οι παίκτες μου φοβήθηκαν... δεν ξέρω το γιατί. Πριν το ματς τους είπα ότι είναι ικανοί. Τους είδα διστακτικούς.

Αυτό δεν επέτρεψε να αποδώσουμε καλά και να κερδίσουμε. Παίζαμε με αντίπαλο που δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Αν κερδίζαμε θα ήταν καλά για εμάς. Μένουμε πίσω στη βαθμολογία, όμως θέλουμε και πρέπει να ψάξουμε βαθμούς σε άλλα ματς".

- Για το θέμα στο ματς

"Δεν ήταν καλό το παιχνίδι, αλλά είχε έναν δυναμισμό και από τις δύο ομάδες. Κέρδισε η ΑΕΚ που έκανε γκολ τις φάσεις της. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα, αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου