14 Φεβρουαρίου 2011

Μπάντοβιτς: «Νοοτροπία νικητή»

Μπάντοβιτς: «Νοοτροπία νικητή»Τον τρόπο που θέλει να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας ανέλυσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο τεχνικός των «Φαιάκων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «αιώνιο» ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά και τη φετινή εικόνα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Μπάντοβιτς στους Μιχάλη Λεάνη και Χρίστο Χαραλαμπόπουλο για:


Το τι ήθελε να περάσει στην ομάδα του:
«Νοοτροπία νικητή. Σίγουρα είναι δύσκολο να την περάσεις, αλλά αν δείτε όλα τα ματς που έχουμε παίξει, μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη, ασχέτως αντιπάλου και με σεβασμό σε κάθε ομάδα».

Την διαφορά των πρώτων από τους υπόλοιπους:
«Είναι δύσκολο να κλείσει η ψαλίδα. Είναι και το οικονομικό θέμα στη μέση. Μακάρι να “κλείσει” η ψαλίδα βέβαια, ώστε όπου και να πηγαίνει η μεγάλη ομάδα να είναι πιο εύκολο να χάσει. Θα είναι και πιο ωραίο το πρωτάθλημα, όχι σαν τώρα που είναι 20 βαθμούς μπροστά».

Την πορεία της Κέρκυρας:
«Παίξαμε δύο κρίσιμα ματς με Λάρισα και Σέρρες και οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν και χαρακτήρα και προσωπικότητα να τα κερδίσουν. Κάναμε μερικά σημαντικά λάθη με τον Πανσερραϊκό, αλλά άλλαξα δύο παίκτες και από εκεί και πέρα πήραμε τα ηνία του αγώνα.

Δεν κάνω απολογισμό και δεν θέλω να κάνω από τώρα. Αν το κάνεις μπορείς να πάθεις ζημιά. Αυτό που θέλουμε είναι να περάσω τη φιλοσοφία στην ομάδα ότι τα πάντα είναι στο χέρι μας. Αν κερδίζεις δεν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.

Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Βλέποντας όλα τα ματς, αν υπολογίσουμε ότι είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και στα 10 τελευταία ματς, τα 6 ήταν εκτός και είχαμε και μέσα τον ΠΑΟΚ, τον οποίο κερδίσαμε όπως και τη Λάρισα και τις Σέρρες και τον Πανιώνιο εκτός. Και στον Βόλο μπορούσαμε τη νίκη, αλλά με τον πέναλτι και την κόκκινη κάρτα δεν ήρθε».

Τι θέλει να βελτιώσει στην ομάδα του:
«Μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα κάποια πράγματα και κάποιες λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με αυτά τα παιδία, τα οποία δείχνουν θέληση και αυτό με ευχαριστεί. Κάποια πράγματα τα έχω περάσει πολύ γρήγορα επειδή τα αφομοιώνουν πολύ καλά. Τώρα θέλω να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα μερικά σημεία του αγώνα».

Το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού:
«Είναι ένα ντέρμπι και μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει διάρκεια, δείχνει καλύτερος μέχρι τώρα. Ο Παναθηναϊκός, όπως δείχνουν τα τελευταία ματς είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ και οι δύο έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα σε ντέρμπι».

Την εικόνα της Σούπερ Λίγκας:
«Είναι πολλές ομάδες από την αρχή που παλεύουν και για την σωτηρία και για την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου