27 Φεβρουαρίου 2011

«Φρανκφουρτη πότε; Ποτέ»!

Για έβδομο συνεχές ματς παρέμεινε χωρίς νίκη και γκολ στο δεύτερο γύρο, καθώς γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από τη Στουτγκάρδη στη Φρανκφούρτη για την 24η αγωνιστική και πλέον μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Κι όμως, όλα έδειχναν να αρχίζουν ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 15’ ο Ντελπιέρ χτύπησε τον Φραντς και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε είχαν την υπεροχή, όχι όμως και ευκαιρίες για να σκοράρουν. 



 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Αμανατίδης αντικατέστησε τον Χαλίλ Αλτιντόπ για να βοηθήσει τον Φάνη Γκέκα στην επίθεση, αλλά ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 56’. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από δύο ασταθείς επεμβάσεις του τερματοφύλακα Φέρμαν η Στουτγκάρδη πέτυχε δύο γκολ, στο 64’ με τον Χάρνικ και στο 67’ με τον Χάιναλ «παγώνοντας» το κοινό στην «Commerz Bank Arena».

Η Άιντραχτ με τους τρεις Έλληνες να αγωνίζονται μέχρι το τέλος προσπάθησε έστω να πετύχει ένα γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ κράτησε την ομάδα της Φρανκφούρτης στον έναν βαθμό σε επτά αγώνες στο δεύτερο γύρο και με συνολικά 27 βαθμούς στη 13η θέση, ενώ η Στουτγκάρδη παραμένει μεν προτελευταία, αλλά με 22 βαθμούς και δύο πόντους πίσω από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου/παραμονής με την τρίτη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου