28 Φεβρουαρίου 2011

Γκαρσία: "Νίκη με Άρη"!

Η ισοπαλία με την Ξάνθη κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες, καθώς ο κίνδυνος του υποβιβασμού πάντα ελλοχεύει. 

Μια νίκη επί του Άρη, σύμφωνα με τον Πίτου Γκαρσία, θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη.


Ο Αργεντινός μέσος του Ηρακλή, Σεμπάστιαν Πίτου Γκαρσία, μίλησε για την ισοπαλία με την Ξάνθη, τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και για την υπόθεση παραμονής.
Για το πόσο ανακουφίστηκε με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη από τον Ντάνι, είπε: «Το γκολ του Ντάνι το χάρηκα πολύ, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς αξίζαμε τη νίκη. Έστω και ο ένας βαθμός όμως που πήραμε ήταν ευπρόσδεκτος».



Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ηρακλή στο συγκεκριμένο παιχνίδι σχολίασε:«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει εξάλλου συναρπαστικό το άθλημα. Δεν απογοητευόμαστε όμως, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε».
Για το αν επανήλθαν οι σκέψεις για την παραμονή μετά τον έναν μόλις βαθμό στο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη, υποστήριξε: «Οι αριθμοί λένε, ναι, ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Πρέπει να συνεχίσουμε λοιπόν να προπονούμαστε σκληρά και να μαζεύουμε βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία».



Για την πολύ καλή άμυνα εντός έδρας του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο με πέντε γκολ παθητικό, αλλά και τη δυστοκία στο γκολ δήλωσε: «Είναι κάτι το έχουμε διαπιστώσει σε όλη τη χρονιά. Αν κρίνουμε σύμφωνα με τις τελευταίες αγωνιστικές, θα κάνουμε στη συνέχεια γκολ αυτές τις ευκαιρίες».
Για το αήττητο του Γιώργου Παράσχου και το τι άλλαξε σε σχέση με την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην άκρη του πάγκου, τόνισε: «Αυτό που έλειπε από τον κ. Ουζουνίδη ήταν η τύχη. Αν είχαμε κερδίσει το ματς με τις Σέρρες που χάθηκε στο τέλος, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αφού θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».



Όσο για το ντέρμπι με τον Άρη το προσεχές Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επισήμανε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού είναι ντέρμπι. Δεν γίνεται να πεις δεν πάμε να το κερδίσουμε. Πάμε λοιπόν να το κερδίσουμε και το θέλουμε, γιατί θα αποτελέσει και βαθμολογική ανάσα για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου