11 Φεβρουαρίου 2011

«Επέλεξα την Ελλάδα και πήρα …μια μπανάνα»!

«Επέλεξα την Ελλάδα και πήρα …μια μπανάνα»Στη Λάρισα έριξε τις ευθύνες για τον μη ερχομό του στην Ελλάδα ο Μπερνάρ Μεντί. Ο Γάλλος αμυντικός ανέλυσε τις διαπραγματεύσεις του με τους «βυσσινί» στο “ France Football”, ενώ τόνισε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Οντένσε.

«Αποφάσισα να υπογράψω στην Οντένσε, επειδή θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα που διεκδικεί την συμμετοχή της στο Champions League. Περίμενα αρκετούς μήνες για κάτι καλύτερο, όμως δεν ήρθε, ενώ απέρριψα αρκετές προτάσεις. Η διοίκηση της Οντένσε μίλησε με τον μάνατζερ μου, συμφωνήσαμε και υπογράψαμε», τόνισε ο 29χρονος αμυντικός.
Είχα προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα. Χωρίς όμως οικονομικές εγγυήσεις. Η Λάρισα με ήθελε και συμφωνήσαμε για ένα ποσό και συνεργασία τεσσάρων μηνών. Όλα ήταν έτοιμα, αλλά όταν πήγα εκεί, άλλαξαν την πρόταση τους την τελευταία στιγμή. ».


Ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις με τη Λάρισα, πρόσθεσε: «Έτσι προτίμησα να απορρίψω τον ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ αυτοί υποστήριξαν ότι δεν ήμουν εντάξει στις ιατρικές εξετάσεις. Κάτι που είναι λάθος. Εάν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα επέλεγα την Εβιάν. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και τα βρήκαμε. Τελικά, επέλεξα να πάω στην Ελλάδα και πήρα μία ...μπανάνα. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Εβιάν, όμως δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει η μεταγραφή, ήταν πολύ αργά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου