28 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν μου πρότειναν νέο συμβόλαιο"!


Να διαψεύσει τα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την Λίβερπουλ να του έχει ήδη προτείνει νέο συμβόλαιο, μεγάλης διάρκειας, έσπευσε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ ο Κένι Νταλγκλίς. 


Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο τεχνικός των «κόκκινων» έχει διάρκεια μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και όπως είναι λογικό είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει την διοίκηση στο εγγύς μέλλον. 

«Να μου έχει προτείνει νέο συμβόλαιο ποιός;» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποίησε για να απαντήσει ο Νταλγκλίς και πρόσθεσε: 


«Αν υπάρξει κάτι που πρέπει να μάθετε θα σας το πω. Θα κάνω ότι πρέπει να κάνω για την ομάδα. Δεν έχει υπάρξει με την διοίκηση καμία άλλη συζήτηση εκτός από την πρώτη που είχαμε όταν συμφώνησα, οπότε δεν ξέρω πως ο Τύπος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο». 


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της Λίβερπουλ, είπε: 

«Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα (οκτώ παιχνίδια αήττητη η Λίβερπουλ μέχρι αυτό το ματς) αλλά είναι λογικό να έρθει και η ήττα. Οι παίκτες μου νομίζω ότι σήμερα θα είναι ειλικρινείς με τους εαυτούς τους και θα έχουν καταλάβει ότι σήμερα πήραν αυτό που άξιζαν, δηλαδή τίποτα. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Τίποτα δεν μας αιφνιδίασε. Η Γουέστ Χαμ παλεύει για να σωθεί και είναι λογικό να παίξει με τέτοιο πάθος. Εμείς δεν παίξαμε όμως όπως μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου